جلسه واحد اعتباربخشی آموزشی بیمارستانی

دوشنبه ١٠ مرداد ١٤٠١ ساعت ٨:٥١ ق.ظ   ( بازدید : 16 نفر )

به گزارش روابط عمومی؛ جلسه‌ای با حضور مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه، عضو هیات علمی مرکز مطالعات، کارشناس واحد اعتباربخشی بیمارستان‌های آموزشی، رییس بیمارستان امام علی (ع)، معاونان آموزشی بیمارستان‌ها، نماینده ارزیاب بیرونی کلان منطقه نه آمایشی، سوپروایزرهای آموزشی بیمارستان‌ها، مسئولان و کارشناسان دفاتر توسعه آموزش بیمارستان‌ها در محل تالار اندیشه معاونت آموزشی چهارشنبه پنجم مردادماه برگزار شد.

به گفته مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه در این جلسه گزارش تحلیلی بیمارستان‌های آموزشی دانشگاه بر اساس استانداردهای بازنگری شده اعتباربخشی آموزشی ارائه و مورد بحث قرار گرفت.

دکتر محدث حکاک افزود: با توجه به برنامه اعتباربخشی مراکز آموزشی درمانی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور تیم اریاب از تاریخ 1401/05/22 تا 1401/05/24 کار اعتبارسنجی بیمارستان‌های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی را انجام خواهد داد. به همین منظور امروز جلسه اعتباربخشی بیمارستان‌های آموزشی برگزار شد.

به گفته وی در این جلسه مصوب شد بازدید میدانی از بیمارستان‌های امام حسن (ع)، امام علی (ع)، بنت الهدی، امام خمینی (ره) شیروان و هاشمی رفسنجانی شیروان انجام شود.