راه اندازی کلینیک آمار و اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت

چهارشنبه ٩ تیر ١٤٠٠ ساعت ٧:٧ ق.ظ   ( بازدید : 43 نفر )

رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از راه اندازی کلینیک آمار و اپیدمیولوژی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر حمید توکلی قوچانی با اعلام این خبر گفت: این کلینیک توسط گروه آمار زیستی و اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با هدف ارائه خدمات به منظور ارتقای سطح کیفی و کمی پژوهش های علوم پزشکی راه اندازی شد.
وی عنوان کرد: ارائه مشاوره در زمینه های طراحی و اجرای پژوهش در حیطه های مختلف علوم پزشکی، تجزیه و تحلیل آماری داده های پژوهشی و نگارش علمی و انتشار نتایج طرح‌های پژوهشی در مجلات معتبر، ارتقا کیفی پژوهش‌های انجام شده (طرح های تحقیقاتی، پایان نامه ها، مقالات و ...) در شاخه های مختلف علوم پزشکی، تقویت نیروی تخصصی پژوهش محور در قالب کارگاه‌های تخصصی به صورت دوره ای و ارتقای سطح علمی اعضا هیئت علمی دانشگاه در زمینه متدولوژی و علم تحلیل داده ها از دیگر اهداف راه اندازی کلینیک است.
دکتر توکلی گروه هدف کلینیک را اعضای هیئت علمی، دانشجویان، کارکنان و پژوهشگران خواند و گفت: حسین لشکردوست کارشناسی ارشد اپیدمیولوژی، معصومه طاهرپور کارشناسی ارشد آمارزیستی و دانشجوی دکترای اپیدمیولوژی، علیرضا افشاری صفوی دکترای آمار زیستی، حسن سعادتی دکترای اپیدمیولوژی و جمیله رحیمی کارشناسی ارشد اپیدمیولوژی از اعضای هیئت علمی این کلینیک هستند.
وی با بیان این که اعضای هیات علمی از شنبه تا چهارشنبه در کلینیک حضور دارند، افزود: کلینیک آمار و اپیدمیولوژی در محل دانشکده بهداشت پردیس دانشگاه علوم پزشکی قرار دارد که افراد می توانند بصورت حضوری مراجعه داشته باشند.
دکتر توکلی خاطرنشان کرد: همچنین برای ارائه خدمات غیر حضوری علاوه بر تماس با شماره تلفن های 05832240571- 05831513435 می توان از طریق ایمیل به آدرس Email: epid.bios.clinic@gmail.com، واتساپ به آدرس https://chat.whatsapp.com/Jwjprs5xqzw3z2wfTtsDKV و جلسه آنلاین (سی روم) به آدرس  https://croom.ir/b/epid-bios-clinic ارتباط برقرار کرد.