برای نخستین بار آزمون PHD در بجنورد برگزار می شود

دوشنبه ٧ تیر ١٤٠٠ ساعت ٦:٤٩ ق.ظ   ( بازدید : 72 نفر )

آزمون PHD وزارت بهداشت در مرکز آزمون های الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در حال برگزاری است.

به گزارش پایگاه خبری وبدا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: برای نخستین بار آزمون PHD وزارت بهداشت با حضور نماینده مرکز سنجش و نماینده حراست وزارت بهداشت در حال برگزاری است.
دکتر سید احمد هاشمی گفت: این آزمون به صورت الکترونیک و کاغذی در مرکز آزمون های الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در روز های شنبه، یکشنبه و دوشنبه 5-7 تیرماه سال جاری برگزار می شود.
وی در حاشیه بازدید از این آزمون تاکید کرد: مرکز آزمونهای الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی مجهز به ۸۴ سیستم و جایگاه برای برگزاری آزمون می باشد.
وی گفت: این دوره با حضور ۱۴۱ نفر آزمون برگزار می شود که شایان ذکر است داوطلبین در ۳۳ رشته به صورت کاغذی و در ۳ رشته به صورت الکترونیک آزمون می دهند.