دکتر شیما عبداللهی: مصرف زیاد نمک در رژیم غذایی می تواند منجر به از دست دادن کلسیم و افزایش سرعت ابتلا به پوکی استخوان شود.

به گزارش روابط عمومی، عضو هیات علمی و پزشک متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام این خبر گفت: در سنین پس از یائسگی به دلیل کاهش سطح استروژن، زنان در معرض خطر پوکی استخوان قرار داشته و مصرف منابع غذایی غنی از کلسیم می تواند در این دوران اهمیت دو چندانی داشته باشد.

دکتر شیما عبداللهی افزود: مصرف مواد غذایی غنی از کلسیم و ویتامین دی نظیر انواع لبنیات کم چرب، ماهی، کلم بروکلی ، مغزها ، تخم مرغ در سنین پس از یائسگی توصیه می شود.

وی اظهار داشت: در مواقع مورد نیاز با مشورت پزشک مصرف مکمل های ویتامین دی و کلسیم می تواند کمک کننده باشد.

این متخصص تغذیه یادآور شد: مواجهه مستقیم با نور خورشید نیز می تواند در تامین ویتامین دی این افراد کمک تاثیرگذار باشد و علاوه بر آن زنان می توانند از فعالیت های ورزشی که متناسب با شرایط بدنی آن ها بوده به تقویت عضلات و تحریک استخوان سازی نیز کمک کنند.

وی خاطرنشان کرد: آگاهی و آموزش مادران در این زمینه می تواند در تغییر و سبک صحیح زندگی ، عادات درست غذایی و حفظ سلامت دختران و زنان جامعه نقش به سزایی داشته باشد.