برگزاری جشنواره کشوری پروپوزال نویسی

یكشنبه ٢٥ آبان ١٣٩٩ ساعت ١٠:١٢ ق.ظ   ( بازدید : 24 نفر )

سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده بهداشت خراسان شمالی از برگزاری جشنواره کشوری پروپوزال نویسی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، الهام رحمان زاده اظهار کرد: دومین جشنواره پروپوزال نویسی به مناسبت هفته پژوهش از سوی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به صورت کشوری برگزار می شود.

وی بهداشت، تغذیه، پرستاری، مامایی، پزشکی، دندانپزشکی، رادیولوژی، علوم آزمایشگاهی، اتاق عمل و هوشبری را محورهای جشنواره عنوان کرد.

رحمان زاده با اشاره به این که ثبت نام در جشنواره کاملا رایگان است، گفت: علاقمندان به شرکت در این جشنواره تا 10 آذرماه فرصت دارند با مراجعه به آدرس (کلیک کنید)  نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.

وی عنوان کرد: به نفر اول جشنواره 800 هزارتومان، نفر دوم 400 هزار تومان و نفر سوم 250 هزار تومان جایزه اهدا خواهد شد.

رحمان زاده خطرنشان کرد: برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس Yegane_Eslami79@ در تلگرام مراجعه شود.