اطلاعیه در خصوص نحوه ثبت نام دانشجویان در سامانه نقل و انتقالات مربوط به نیمسال دوم سال تحصیلی 1400-1399

چهارشنبه ٢١ آبان ١٣٩٩ ساعت ٢:١٥ ق.ظ   ( بازدید : 207 نفر )

به گزارش روابط عمومی؛ مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با اعلام این خبر گفت: فرآيند ثبت درخواست هاي ميهماني و انتقال نيمسال دوم 1399-1400  و همچنين مهلت بررسي و رسيدگي به درخواست هاي ثبت شده در دانشگاه هاي مبدا و مقصد ازبیستم آبان ماه لغایت هشتم بهمن ماه سال جاری ادامه دارد.

ویدا طیبی در ادامه گفت: ثبت نام متقاضیان در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از بیستم آبان ماه لغایت دهم آذرماه سال جاری می باشد.

وی افزود: در صورت ثبت نام، پیگیری درخواست تا حصول نتیجه از طریق سامانه (توجه به پیغام های دریافتی از جمله نقص مدارک و ...)  طبق جدول زیر ضروری می باشد.

وی تصریح کرد: جهت ثبت نام در سامانه مهمانی، فرم مهمانی را از سایت معاونت آموزشی دانشگاه – قسمت ویژه دانشجویان بارگیری و پس از تکمیل مشخصات و درج واحد های درخواستی با هماهنگی دانشکده مربوطه بدون امضای مسئولین در سامانه بارگذاری نمایید.

وی جهت ثبت نام در سامانه انتقالی افزود: فرم انتقالی را از سایت معاونت آموزشی دانشگاه – قسمت ویژه دانشجویان بارگیری نموده و پس از تکمیل مشخصات با هماهنگی دانشکده مربوطه بدون امضای مسئولین در سامانه بارگذاری نمایید.

مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در پایان گفت: ثبت درخواست هاي ميهماني و انتقال، از طریق  آدرس هاي اينترنتي ذیل امکان پذیر است.
** سامانه درخواست ميهماني دانشجويان  http://guest.behdasht.gov.ir
** سامانه درخواست انتقالي دانشجويان  http://transmission.behdasht.gov.ir