احتمال زایمان زودرس باعفونت های درمان نشده

چهارشنبه ١٤ آبان ١٣٩٩ ساعت ١٣:٤٠ ب.ظ   ( بازدید : 6 نفر )

محبوبه رضاییان: عفونت های درمان نشده دوران بارداری احتمال زایمان زودرس را افزایش می دهد.

به گزارش روابط عمومی؛ عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام این خبر گفت: هر نوع عفونتی دردوران بارداری جزو علایم خطر محسوب شده و نیاز به پیگیری و درمان دارد.

محبوبه رضاییان افزود: عفونت های درمان نشده باعث پارگی زورس کیسه آب و در نهایت زایمان زودرس و عواقب آن می شود.

وی اظهار داشت: زایمان زودرس نیز در برخی از موارد باعث می شود نوزاد قابلیت حیات نداشته باشد و از بین برود، بنابراین هر نوع عفونتی در بدن باید جدی تلقی شده تا از عوارض و عواقب جبران ناپذیر ناشی از آن پیشگیری شود.

وی تاکید کرد: هر فردی که تصمیم به بارداری دارد باید قبل از اقدام به آن با مراجعه به پزشک متخصص یا ماما و بررسی ها و آزمایش های لازم از سلامت خود مطمین شود تا در دوران بارداری با مشکلات جدی مواجه نشود.

وی خاطرنشان کرد: در شایط کنونی شیوع بیماری کووید 19 بهتر است زنان باردار از اضطراب و استرس دوری و تا حد امکان قرنطینه خانگی را رعایت کنند و با داشتن کوچک ترین علامت عفونت به پزشک مراجعه کنند.