برگزاری آزمون استخدامی قراردادی دانشگاه های علوم پزشکی کشور

چهارشنبه ١٦ مهر ١٣٩٩ ساعت ٨:٥ ق.ظ   ( بازدید : 22 نفر )

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از برگزاری نخستین آزمون استخدامی دانشگاه های علوم پزشکی کشور توسط مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت در این واحد دانشگاهی در 24 مهرماه سال جاری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی؛ دکتر محمدرضا صفدری با اعلام این خبر گفت: 961 داوطلب در حوزه خراسان شمالي در این آزمون شرکت خواهند کرد که از این تعداد 725 داوطلب خانم و 236 داوطلب آقا هستند.

وی بیان کرد: این آزمون در روز پنجشنبه 24 مهرماه در دو نوبت صبح ساعت 8:30 و عصر ساعت 14 در محل دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد برگزار می شود.

صفدری درخصوص زمان دریافت کارت ورود به جلسه گفت: داوطلبان از 20 تا 22 مهرماه، با مراجعه به سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی به آدرس sanjeshp.ir ابتدا فرم خود اظهاری را تکمیل و سپس کارت ورود به جلسه خود را دریافت کنند.

وی خاطرنشان کرد: به منظور رعایت نکات بهداشتی و حفظ سلامتی تمامی داوطلبان، افرادی که مبتلا به بیماری کرونا باشند از سایر داوطلبین جدا شده و در فضای مجزا امتحان خواهند داد.

وی یادآور شد: داوطلبین می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به راهنمای داوطلبان که در ذیل آمده است مراجعه نمایند.