فراخوان جذب متقاضیان گذراندن تعهدات قانونی مقطع ارشد و دکترای تخصصی

یكشنبه ٢٦ مرداد ١٣٩٩ ساعت ٩:٣٠ ق.ظ   ( بازدید : 231 نفر )

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: این دانشگاه به منظور تامین نیازهای آموزشی و پژوهشی خود برای جذب هیات علمی تعهدات قانونی مقطع ارشد و دکترای تخصصی در رشته های موردنیاز فراخوان زده است.

به گزارش روابط عمومی، دکتر محمدرضا صفدری اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به منظور تامین نیازهای آموزشی و پژوهشی خود براساس دستورالعمل نحوه گذراندن تعهدات قانونی مظابق با مفاد ماده 14 آیین نامه اداری اعضای هیات علمی، فراخوان جذب هیات علمی تعهدات قانونی مقطع ارشد و دکترای تخصصی را در رشته های موردنیاز برگزار می کند.

وی بیان کرد: این رشته ها شامل اخلاق پزشکی، بهداشت باروری، قارچ شناسی پزشکی، علوم تشریح، علوم تغذیه، پرستاری داخلی جراحی، پرستاری ویژه ترجیحا پایه هوشبری، روانپرستاری، آموزش پزشکی، بهداشت محیط، بهداشت حرفه ای و آموزش بهداشت است.

صفدری عنوان کرد: متقاضیان رشته های مذکورمی توانند مدارک خود را از 22 تا 29 مردادماه به آدرس خراسان شمالی، بجنورد، بلوار دولت، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، ساختمان معاونت آموزشی دانشگاه، دبیرخانه هیات اجرایی جذب اعضای هیات علمی با کدپستی 9414974877 به صورت CD یا DVD در یک نسخه تهیه و از طریق پست سفارشی ارسال کنند.

وی افزود: مدارک لازم شامل فرم تکمیل شده درخواست گذراندن تعهدات قانونی، منضم به یک قطعه عکس، تصویر تمامی صفحات شناسنامه، تصویر دو طرف کارت ملی، عکس 4*3، تصویر آخرین مدرک تحصیلی، تصویر آخرین حکم کارگزینی درصورت داشتن رابطه استخدامی، تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا موقت دوره نظام وظیفه، شناسنامه علمی به صورت مستندات آموزشی، پژوهشی و اجرایی ذکر شده در CV، گواهی مبنی بر داشتن رتبه، گواهی مبنی بر عضویت در بنیاد نخبگان، تصویر سند تعهد محضری مقطع ارشد، PHD و تخصص، نامه ارائه موافقت محل خدمت مستخدمین، بورسیه ها و متعهدین خدمت به سایر دانشگاه ها و یا معاونت درمان که متقاضیان باید تمامی مدارک را به صورت CD یا DVD با درج نام، نام خانوادگی، رشته و شماره همراه روی آن در دو نسخه ارسال کنند.

صفدری با بیان اینکه هیچگونه مدرکی پس از ارسال CD یا DVD به صورت حضوری دریافت نخواهد شد، گفت: متقاضیان از ارسال مدارک به صورت پست فیزیکی خودداری کنند.

وی خاطرنشان کرد: چنانچه در هر یک از مراحل پذیرش یا پس از آن خلاف اطلاعات اعلام شده توسط متقاضی محرز شود، مراحل طی شده یا پذیرش فرد لغو می شود.

بر پایه این گزارش متقاضیان می توانند با مراجعه به لینک جدول اعلام نیاز که در ادامه آمده است، اطلاعات لازم در مورد ششمين فراخوان جذب متقاضيان گذراندن تعهدات قانوني را کسب کنند.

آگهي ششمين فراخوان جذب متقاضيان گذراندن تعهدات قانوني .pdf

فرم مشخصات فردي.pdf