استفاده از محلول های ضدعفونی با درصد بالا ممنوع

یكشنبه ٢٥ اسفند ١٣٩٨ ساعت ٧:٣٠ ق.ظ   ( بازدید : 16 نفر )

استفاده از محلول های ضدعفونی با درصد بالا به منظور ضدعفونی بیشتر و پیشگیری از کرونا ویروس ممنوع است.

به گزارش روابط عمومی، عضو هیات علمی و پزشک متخصص بیماری های پوستی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام این خبر گفت: متاسفانه برخی افراد به اشتباه تصور می کنند، اگر محلول های ضدعفونی تهیه شده در منزل را با درصد و غلظت بالا تهیه و استفاده کنند، به بیماری های ویروسی نظیر کرونا ویروس مبتلا نمی شوند.

دکتر حمید سورگی افزود: این در حالی است که با میزان توصیه شده نیز ویروس از بین می رود و غلظت بالای آن به جز ایجاد عوارض پوستی و تنفسی چیزی به بار نمی آورد.

دکتر سورگی، حساسیت و درماتیت های پوستی را از عوارض استفاده نادرست محلول های ضدعفونی تهیه شده در منزل با درصد بالا برشمرد و افزود: تهیه محلول های ضدعفونی با وایتکس در منزل به طور حتم باید با ماسک و دستکش و در فضای آزاد باشد و به هیچ عنوان استفاده از آن در محیط بسته توصیه نمی شود.

وی تاکید کرد: به منظور پیشگیری از آسیب های پوستی، تنگی نفس و افزایش میزان حساسیت ها، محافظت از پوست با رعایت فاصله، نداشتن تماس پوستی و استفاده از محافظت کننده ها را جدی بگیرید.