تغییر زمان برگزاری آزمون های جامع علوم پزشکی و آزمون صلاحیت حرفه ای پرستاران

چهارشنبه ١٤ اسفند ١٣٩٨ ساعت ١:٢٧ ق.ظ   ( بازدید : 37 نفر )

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از تغییر زمان برگزاری آزمون‌های جامع علوم پزشکی و آزمون صلاحیت حرفه ای پرستاران خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر محمدرضا صفدری اظهار کرد: پیرو لغو و تغییر زمان برگزاری آزمون های جامع علوم پایه، پیش کارورزی، داروسازی (180واحدی)، صلاحیت بالینی پزشکی و پذیرش دستیاری، تاریخ جدید برگزاری این آزمون ها تعیین شده است.

وی ادامه داد: تاریخ برگزاری آزمون های پیش کارورزی و جامع داروسازی (180 واحدی) صبح چهارشنبه بیستم فروردین ماه 99 تعیین شده است.

وی تاریخ برگزاری آزمون های علوم پایه پزشکی و دندانپزشکی را بعدازظهر چهارشنبه، بیستم فروردین 99 و آزمون بیستمین دوره صلاحیت بالینی را روز پنج شنبه تاریخ بیست و هشتم فروردین ماه سال آینده عنوان کرد.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی در ادامه سخنان خود افزود: آزمون چهل و هفتمین دوره پذیرش دستیاری رشته‌های پزشکی در صبح پنجشنبه چهارم اردیبهشت ماه سال 99 برگزار می شود.

دکتر صفدری در تشریح لغو زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه ای پرستاران، توضیح داد: با توجه به شیوع بیماری کووید 19 ( کرونا ویروس جدید) در کشور و نظر به اینکه بسیاری از پرستاران فداکار کشور در خط مقدم درمان قرار دارند، زمان برگزاری این آزمون نیز به تعویق افتاده است.

این مسئول اعلام کرد: زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه ای پرستاران در سال 1399 متعاقبا" از طریق سایت رسمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به آدرس http://nkums.ac.ir/  اعلام خواهد شد.