افزایش خطر ابتلا به کرونا ویروس در کودکان دارای بیماری های زمینه ای

سه شنبه ١٣ اسفند ١٣٩٨ ساعت ١٥:٢ ب.ظ   ( بازدید : 18 نفر )

کودکان دارای بیماری های زمینه ای بیش از دیگر کودکان در معرض خطر ابتلا به کرونا ویروس قرار دارند.

به گزارش روابط عمومی؛ عضو هیات علمی و پزشک فوق تخصص عفونی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با تاکید بر این خبر گفت: کودکان هم در معرض خطر ابتلا به کرونا ویروس قرار دارند و فقط به شکل خفیف تری آن را تجربه می کنند.

دکتر کوروش یوسفی حسن آباد اظهار داشت: اگر کودکان با علایم سرماخوردگی، عطسه و سرفه مواجه شوند، زدن ماسک برای آن ها نیز لازم و ضروری است.

وی با بیان این که استفاده از ماسک N95 ضرورتی ندارد، عنوان کرد: با توجه به این که کودکان بیشتر از طریق دست های آلوده و ترشحات بینی و ... مبتلا می شوند و به بزرگ ترها نیز انتقال می دهند، شستن مکرر دست های کودک در پیشگیری از ابتلا به کرونا ویروس تاثیر به سزایی دارد.

وی تصریح کرد: با توجه به آن که کودکان دارای بیماری های زمینه ای بیش از کودکان سالم در معرض خطر ابتلا به کرونا ویروس قرار دارند، مراقبت های پیشگیرانه و کاهش ارتباطات با دیگر افراد برای این کودکان باید با حساسیت و دقت بیشتری انجام شود.

وی خاطر نشان کرد: خانواده ها باید از هر گونه تجمع ، ارتباط و حضور در مکان های عمومی به شدت پرهیز کنند .