مصرف مواد غذایی حاوی روی به عملکرد صحیح سیستم ایمنی کمک می کند.

به گزارش روابط عمومی؛ پزشک متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام این خبر گفت: روی در مواد غذایی نظیر گوشت، شیر، لوبیا، آجیل و گوشت مرغ وجود دارد و مصرف آن علاوه بر تقویت سیستم ایمنی، در بهبود زخم ها تاثیر به سزایی دارد.

دکتر امید توپچیان افزود: برخی مواد مغذی دیگر نظیر ویتامین B6 ، فولات، سلنیوم، آهن و پروبیوتیک ها نیز بر پاسخ ایمنی تاثیر گذاشته و بدن افراد را در مقابل سرماخوردگی و دیگر ویروس ها مقاوم می سازد.

وی اظهار داشت: مصرف مرکبات نظیر گریپ فروت، نارنگی، پرتقال، لیموشیرین و ترش، انواع فلفل سبز و قرمز، کلم بروکلی، سیر، زنجبیل، اسفناج، بادام، زردچوبه، چای سبز، کیوی، گوشت ماهی و بوقلمون به منظور پیشگیری و کمک به درمان سرماخوردگی و آنفلوانزا توصیه می شود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به آن که تغذیه عامل موثری در تقویت سیستم ایمنی است، وعده های غذایی خود را به گونه ای برنامه ریزی کنید که این تقویت کننده ها در آن وجود داشته باشد.