برگزاری مجازی کارگاه آموزشی روش‌های تدریس الکترونیک

سه شنبه ١٥ بهمن ١٣٩٨ ساعت ١٢:٥٣ ب.ظ   ( بازدید : 57 نفر )

مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: کارگاه آموزشی روش‌های تدریس الکترونیک ویژه اعضای هیات علمی، در پنج جلسه به صورت مجازی در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی، دکتر مهران وطنچیان اظهار کرد: این کارگاه به منظور آشنایی اعضای هیات علمی دانشگاه با اصول و مبانی آموزش الکترونیک و روش‌ها و ابزارهای مربوطه برگزار می‌شود.

وی افزود: تدریس این کارگاه را دکتر لیلا مصلی نژاد، دکترای تخصصی برنامه ریزی آموزش مجازی و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی جهرم بر عهده دارد.

دکتر وطنچیان یادآور شد: نخستین جلسه این کارگاه با موضوع یادگیری الکترونیک؛ الزامات، زیرساخت‌ها، مزایا و معایب روز هفتم بهمن ارائه شد.

به گفته مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، این دوره آموزشی از هفتم بهمن تا پنجم اسفند هر هفته روزهای دوشنبه از ساعت 12 تا 14 به صورت مجازی برگزار می‌شود.

دکتر وطنچیان اضافه کرد: اعضای هیات علمی می‌توانند با حضور در محل سالن شهید نودهی دانشکده پرستاری در این کارگاه شرکت کنند.

وی یادآور شد: این کارگاه به عنوان یک دوره پودمانی در سامانه نوید دانشگاه در دسترس شرکت‌کنندگان و علاقمندان می‌باشد.