برگزاری چهارصد و سی و چهارمین جلسه شورای تخصصی آموزشی دانشگاه

دوشنبه ١٤ بهمن ١٣٩٨ ساعت ١٥:١٦ ب.ظ   ( بازدید : 45 نفر )

چهارصد و سی و چهارمین جلسه شورای تخصصی آموزشی با حضور معاون آموزشی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی؛ مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه از برگزاری چهارصد و سی و چهارمین جلسه شورای تخصصی آموزشی با حضور معاون آموزشی دانشگاه، معاون تحقیقات و فناوری، معاون دانشجویی و فرهنگی، سرپرست دانشکده های تابعه، سرپرست بیمارستان ها و تعدادی از مدیران معاونت آموزشی که صبح امروز در محل تالار اندیشه برگزار شد خبر داد.

ویدا طیبی بحث و تبادل نظر در خصوص ادامه تحصیل اعضای هیات علمی دانشگاه و ارائه دو واحد درس آشنایی با مبانی طب ایرانی و مکمل به صورت مجازی را از موارد مطرح شده در شورا ذکر کرد.

به گفته وی این درس برای رشته های پزشکی ،دندانپزشکی، تغذیه ،مامایی و پرستاری اجباری و باقی رشته ها به صورت  اختیاری خواهد بود.

بر پایه این گزارش دانشکده اقماری (مجتمع آموزش عالی سلامت شیروان ) به صورت وبینار در این جلسه شرکت نمود.