معاون آموزشی دانشگاه شهادت سردار سلیمانی را تسلیت گفت

شنبه ١٤ دی ١٣٩٨ ساعت ٨:٢١ ق.ظ   ( بازدید : 35 نفر )

دکتر محمدرضا صفدری معاون آموزشی دانشگاه در پیامی شهادت سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی؛ متن پیام به شرح زیر است

بسم رب الشهداء و الصدیقین

“وَلا تَحسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلوا فی سَبیلِ اللَّهِ أَمواتًا بَل أَحیاءٌ عِندَ رَبِّهِم یُرزَقونَ” آل عمران – ۱۶۹

پل شهادت، اصلی ترین وسیله رسیدن به معبود است که شهدای گرانقدر با عبور از این گذرگاه درخشان برای همیشه جاویدان باقی می مانند و عزت و سربلندی را برای ملت شریف ایران به جای گذاشته و ثبات و استمرار خط سرخ حسین (ع) را با خون خود تضمین نمودند و راه شجاعت را به ما آموختند.

شهادت سردار سپهبد حاج «قاسم سلیمانی» موجی از غم و اندوه در دل های آزادی خواهان جهان به ویژه مردم حق طلب ایران ایجاد کرد. مطمئنا خون پاک این جوانمرد ایرانی، انقلاب و عزت اسلام را بیمه کرده و جبهه کفر و استکبار را در کل منطقه نابود خواهد کرد. اسلام و مکتب اهل بیت در اثر همین خون های مطهر زنده مانده است.

اینجانب شهادت ایشان را به ساحت بقیه الله الاعظم ارواحنا فداه، پیشگاه مقام معظم رهبری(حفظه الله( و ملت بزرگ ایران تبریک و تسلیت عرض می نمایم.

دکتر محمدرضا صفدری

معاون آموزشی دانشگاه