برگزاری آزمون ميان دوره پيش كارورزي،علوم پايه پزشكي و دندانپزشكي آذرماه 98

سه شنبه ١٤ آبان ١٣٩٨ ساعت ١:٢٧ ق.ظ   ( بازدید : 32 نفر )

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی ، معاون آموزشی دانشگاه از برگزاری امتحان الکترونیک میان دوره پیش کارورزی ، علوم پایه پزشکی و دندانپزشکی در آذرماه سال جاری خبر داد.

دکتر محمدرضا صفدری تاریخ برگزاری آزمون ها را روز پنجشنبه هفتم آذرماه اعلام کرد و گفت: واجدین شرایط شرکت در امتحانات می توانند با user name  و password اعلام شده قبلی از روز سه شنبه چهاردهم لغایت ساعت 16 روز دوشنبه بیست و هفتم آبان ماه از طریق سامانه مرکز سنجش آموزش پزشکی اقدام به ثبت نام نمایند.

وی ادامه داد: متقاضیان خارج از کشور می توانند قبل از ثبت نام از طریق سایت http://epay.sanjeshp.ir با پرداخت هزینه ی ثبت نام به صورت اینترنتی و با در دست داشتن پرینت پرداخت هزینه ، یک قطعه عکس وکارت ملی به حوزه مرکز قطب برگزار کننده آزمون های جامع علوم پایه و پیش کارورزی از تاریخ چهاردهم لغایت بیست و هفتم آبان ماه مراجعه و نسبت به ثبت نام اقدام کنند.