لزوم شبکه سازی در حوزه آموزش علوم پزشکی در دانشگاههای علوم پزشکی

یكشنبه ١٢ آبان ١٣٩٨ ساعت ٧:٤٥ ق.ظ   ( بازدید : 17 نفر )

دکتر لاریجانی با اشاره به دستاورهای تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی، گفت: ضروری است تا نشست های مشترکی با اعضای هیات علمی، روسای دانشکده ها، بیمارستان ها و مراکز تحقیقاتی برگزار شود.

دکتر باقر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی در نشست مجازی معاونین آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی که در روز دوشنبه ۶ آبان ۱۳۹۸ برگزار شد، ضمن تقدیر از حضور معاونین آموزشی دانشگاه ها و تسلیت ایام سوگواری اهل بیت علیهم السلام گفت: در حوزه معاونت آموزشی سعی بر این است که با استفاده از ظرفیت های فضای مجازی بسترهای ارتباطی با مسئولان آموزش در دانشگاه های علوم پزشکی گسترش یابد.

دکتر لاریجانی گفت: در کنار اقداماتی که در حوزه آموزش وزارت بهداشت صورت گرفته، اقدامات خوبی در دانشگاه های علوم پزشکی صورت گرفته به طوری که ۷ دانشگاه علوم پزشکی جزو دانشگاه های برتر در سطح بین الملل معرفی شده اند.

وی با بیان اینکه به ازای هر ۱۲ عضو هیات علمی علوم پزشکی ۱ هسته فناوری مرتبط وجود دارد گفت: روزانه رویدادهای مختلفی در حوزه توسعه فناوری و نوآوری در حوزه علوم پزشکی برگزار می شود.

معاون آموزشی وزارت بهداشت عنوان کرد: بسیاری از کوریکولوم های علوم پزشکی بازنگری شده است و اعتباربخشی دانشگاه ها و بیمارستان ها انجام شده است. همچنین دریافت گواهینامه فدراسیون جهانی آموزش پزشکی برای اعتباربخشی ‌دوره پزشکی عمومی هم دستاورد بزرگی است که طی یک سال گذشته با تلاش همکاران حاصل شد.

وی با اشاره به اینکه تعداد اعضای هیات علمی گسترش یافته به نحوی که طی  3 دهه گذشته تعداد اعضای علمی علوم پزشکی ۷ برابر شده گفت: حدود ۲ هزار عضو هیات علمی هم به زودی جذب خواهند شد.

دکتر لاریجانی گفت: ۹۰ درصد آزمون های علوم پزشکی به صورت الکترونیک برگزار می شود و افزایش چشمگیری در تعداد دانشجویان خارجی داشته ایم، به طوری که از سال ۹۴ تاکنون این تعداد۴ برابر شده و حرکت های ارزشمندی در گسترش بین المللی آموزش علوم پزشکی صورت رفته است.

معاون آموزشی وزارت بهداشت با تاکید بر لزوم شفاف سازی بسته های تحول و نوآوری در آموزش برای تمامی مسئولان و اعضای هیات علمی دانشگاه ها گفت: لازم است در خصوص این بسته ها نشست های متعددی در دانشگاه ها با روسای دانشکده ها و بیمارستان ها و مراکز تحقیقاتی برگزار شود.

وی افزود: ما در وزارت بهداشت تلاش می کنیم رویدادهای حوزه آموزش علوم پزشکی برای تمامی مسئولان تشریح شود و انتظار می‌رود این اقدام در دانشگاه های علوم پزشکی نیز صورت پذیرد.

دکتر لاریجانی ضمن تاکید بر لزوم شبکه سازی در آموزش علوم پزشکی گفت: لازم است تمامی افراد ذینفع در دانشگاهها در شبکه های آموزش علوم پزشکی عضو شوند و در اجرای این برنامه ها مشارکت داده شوند.

وی اضافه کرد: تحول و نوآوری استراتژی اصلی حوزه آموزش علوم پزشکی است و ضروری است این استراتژی طی نشست با اعضای هیات علمی، مسئولان دانشکده ها، بیمارستان ها و مراکز تحقیقاتی روشن شود.