۷ سالگی بهترین زمان مراجعه برای ارتودنسی

دوشنبه ١٥ مهر ١٣٩٨ ساعت ١٣:٢٠ ب.ظ   ( بازدید : 29 نفر )

بهترین زمان مراجعه برای خدمات ارتودنسی ۷ سالگی است.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی؛ دندانپزشک متخصص ارتودنسی و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام این مطلب گفت: ارتودنسی رشته ای برای مرتب کردن دندان ها و اصلاح ناهنجاری های فک و صورت است .
دکتر یاسمن بزرگ نیا افزود: انجام اقدامات پیشگیرانه در سنین ۷ سالگی می تواند تا حدی از نیاز به خدمات ارتودنسی در سنین بالاتر پیشگیری کند و یا مشکلات شدید را به خفیف تبدیل کند.
وی ادامه داد: تعدادی از ناهنجاری های فک و صورت فقط در این سن قابل درمان است که مراجعه به موقع بیماران می تواند نیاز آنها را به جراحی در سنین بالاتر به حداقل برساند.
وی با بیان این که درمان ناهنجاری های فک باید در سنین رشد انجام گیرد، اظهار داشت: ناهماهنگی فک ها باید در زمان تعیین شده توسط متخصص ارتودنسی و در سن رشد، درمان شود تا به نتایج دلخواه دسترسی پیدا کرد.
وی خاطرنشان کرد: در صورتی که بیمار مبتلا به بیماری های لثه یا مشکلات سیستمیک خاصی نباشد، ارتودنسی در هر سنی قابل انجام است.