تبریک مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه به دانشجوی برتر المپیاد علمی کلان منطقه 9 در حیطه کارآفرینی

چهارشنبه ١٦ مرداد ١٣٩٨ ساعت ٢:٥١ ق.ظ   ( بازدید : 95 نفر )

مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه به دانشجوی برتر المپیاد علمی کلان منطقه 9 در حیطه کارآفرینی تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی ؛ محبوبه طباطبایی چهر مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی در پیامی راهیابی دانشجوی علوم پزشکی خراسان شمالی را در المپیاد علمی تبریک گفت .

متن تبریک:

جناب آقای پویان شکوری دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، راهیابی جنابعالی را به 10 گروه برتر المپیاد علمی کلان منطقه 9 در حیطه کارآفرینی تبریک و تهنیت عرض می نمائیم.

از درگاه ایزد منان مزید توفیقات شما برای خدمتی سرشار از شور و نشاط و مملو از توکل الهی در جهت رشد و شکوفائی مسلئت داریم.