استرس، عامل مهم ریزش موی سکه ای

چهارشنبه ١٦ مرداد ١٣٩٨ ساعت ٧:٢٦ ق.ظ   ( بازدید : 13 نفر )

استرس، عامل مهم ریزش موی سکه ای

عامل مهم ریزش موی سکه ای، استرس و بیماری های مرتبط با سیستم ایمنی است .
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پزشک متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام این مطلب گفت: ریزش موی سکه ای ، نوعی بیماری ناشناخته است که در حال حاضر شیوع بسیاری بالایی دارد.
دکتر حمید سورگی با بیان این که ، سیستم ایمنی نقش ویژه ای در بروز این بیماری دارد، افزود: ریزش موی سکه ای  ممکن است در هر سنی حتی در دوران کودکی بروز کند، اما در سنین جوانی و میانسالی شایع تر است.
وی تصریح کرد: نواحی ریزش مو شامل ابرو، مژه ، موی سر و در موارد نادر ، کل بدن است.
وی اظهار داشت: درمان این بیماری بسته به خفیف و شدید بودن ، متفاوت است و هر چه تعداد ضایعات کمتر باشد، احتمال بهبودی سریع تر و امکان عود بیماری کمتر است.
وی ، عفونت ها و اختلالات تیرویید را از دیگر عوامل بروز این بیماری برشمرد و خاطرنشان کرد: درمان این بیماری به شکل تزریقی و استفاده از محلول های موضعی است و به طور معمول حدود یک تا سه ماه دوره درمان این بیماری طول می کشد.