تغذیه با شیر مادر عامل مهم پیشگیری از بیماری ها

تغذیه با شیر مادر از بسیاری از بیماری های دوران کودکی و بزرگسالی پیشگیری می کند.
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پزشک متخصص کودکان و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام این مطلب گفت: کودکان تا ۶ ماهگی به هیچ نوع ماده غذایی حتی آب نیاز ندارند و شیر مادر به عنوان غذای کامل کودکان تمام نیازهای تغذیه ای آن ها را در این مدت مرتفع می کند.
دکتر شیما شکری افزود: تغذیه با شیر مادر نه تنها به حفظ سلامت کودکان و پیشگیری از بیماری ها در دوران کودکی کمک می کند، بلکه مانع بروز بسیاری از بیماری ها در بزرگسالی می شود.
وی شیر مادر را ایمن کننده کودکان معرفی و تصریح کرد: وجود ماده ای به نام ایمونو‌گلبولین در شیر مادر به ویژه در روزهای نخست بعد از تولد عامل ایمنی است و به هیچ عنوان به دلیل باورهای غلط نباید دور ریخته شود.
وی اظهار داشت: تغذیه با شیر مادر از دیابت نوع دو، چاقی ، عفونت ها، مشکلات گوارشی و.... پیشگیری می کند و باعث تقویت و افزایش هوش نوزادان می شود.
وی خاطرنشان کرد: شیر مادر علاوه بر تامین نیازهای تغذیه ای، در رفع نیازهای عاطفی کودکان نیز موثر است و تمام مادران می توانند علاوه بر بهره مندی خود، از مزایای آن برای حفظ سلامت فرزندان استفاده کنند.