کدوحلوایی داروی موثر برای درمان افسردگی

دوشنبه ٣١ تیر ١٣٩٨ ساعت ٩:٣١ ق.ظ   ( بازدید : 22 نفر )

کدو حلوایی گیاهی سرشار از آنتی اکسیدان ، ویتامین C وبتاکاروتن است که خاصیت ضد افسردگی دارد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی ؛ عضو هیئت علمی دانشگاه و پزشکی متخصص طب سنتی با بیان این مطلب گفت : این گیاه در درمان سرماخوردگی ، آنفلوانزا ، پیشگیری از ابتلا به سرطان پروستات و آب مروارید موثر است .

دکتر « پیمان آل شیخ » در ادامه تصریح کرد : این گیاه برای افراد مبتلا به فشار خون بالا موثر است وخطر ابتلا به بیماری های قلبی را کم می کند .

این مسئول با بیان این که کدو حلوایی همچنین بر روی عملکرد مثانه اثرات مفید دارد و ازایجاد سنگ کلیه جلوگیری می کند ، افزود : هنگام خرید توجه داشته باشد که کدو دردستانتان سنگین و تو پر به نظر برسد ، همچنین پوستی سالم داشته باشد وچروک نباشد ،کدو حلوایی را می توان به شکل های مختلف تهیه و آماده سرو کرد اما بهترین روش ، بخارپز کردن آن است .