پزشک فوق تخصص داخلی و غدد و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی : سقط ، نازایی و پوکی استخوان زودرس را عارضه مهم پرکاری تیروئید درمان نشده اعلام کرد.

 

 

 

 

 

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی؛ دکتر فاریا جعفرزاده با اشاره به شیوع بالای پرکاری تیروئید در زنان نسبت به مردان گفت: تحمل شرایط و علایم در مبتلایان به پرکاری تیروئید سخت تر از مبتلایان به کم کاری تیروئید است.
وی به علایم و نشانه های پرکاری تیروئید اشاره کرد و افزود: کاهش وزن، بیرون زدگی چشم، پراشتهایی، کم خوابی، اضطراب، لرزش بدن ، تپش قلب، پرادراری ، خارش پوست، تغییرات شکل ناخن ، تعریق شدید، آریتمی قلبی، ریزش مو و ... از علایم پرکاری تیروئید است.
وی با بیان این که پرکاری تیروئید گاهی با کانسر (سرطان) اشتباه گرفته می شود، تصریح کرد: بروز این بیماری در سنین بالا خطرناک و با عوارض زیادی همراه است ، بنابراین تشخیص صحیح و درمان به موقع این اختلال در پیشگیری از عواقب جبران ناپذیر لازم و ضروری به نظر می رسد.
وی با بیان این که درمان پرکاری تیروئید، طولانی است، اظهار داشت: دارو درمانی، مصرف ید و جراحی جزو درمان های این بیماری به شمار می رود که با توجه به تشخیص پزشک متخصص ، درمان مناسب برای بیمار آغاز می شود.