برگزاری نخستین سمینار سراسری دانش پژوهی آموزشی در آیینه ارتقای اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی

چهارشنبه ٢٦ تیر ١٣٩٨ ساعت ١:٤٠ ق.ظ   ( بازدید : 95 نفر )

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی ؛ مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه با اعلام این خبر گفت: با توجه به اهمیت فعالیت‌های دانش پژوهی آموزشی در ارتقای آموزشی اعضای هیات علمی و دانشگاه و همچنین لزوم آشنایی با مفاهیم اولیه و پیشرفته دانش پژوهی، نخستین سمینار سراسری دانش پژوهی آموزشی در آیینه ارتقای اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی توسط مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی وزارت با همکاری مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه روز سه شنبه 25 تیرماه در محل تالار اندیشه معاونت آموزشی برگزار شد.

خانم طباطبایی چهر افزود: در این سمینار که با حضور حدود 80 نفر از اعضای محترم هیات علمی دانشگاه برگزار شد، حول چهار محور؛ مبانی و مفاهیم پایه دانش پژوهی، ارزیابی دانش پژوهی آموزشی، راه کارهای ترویج دانش پژوهی آموزشی و دانش پژوهی آموزشی در آیین نامه ارتقا سخنرانی، بحث و تبادل نظر شد .

وی یادآور شد : در پایان شرکت کنندگان سوالات و ابهامات خود را مطرح نمودند.