سه شنبه ٩ خرداد ١٣٩٦ -

اطلاعیه در خصوص کارگاه‌های آموزشی بیستمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی

سه شنبه ٤ دی ١٣٩٧ ساعت ٨:٥٤ ق.ظ   ( بازدید : 68 نفر )

قابل توجه کلیه اعضای محترم هیات علمی؛

با توجه به این که در بیستمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی که با محور "تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی" از تاریخ 11 لغایت 13 اردیبهشت 1398 در مرکز همایش ­های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار خواهد شد، پیش بینی شده است که قبل و حین همایش، کارگاه ­های آموزشی برگزار شود، به اطلاع کلیه اعضای هیأت علمی متقاضی برگزاری کارگاه می‌رساند حداکثر تا 15 بهمن 1397 فرصت دارند که کارگاه پیشنهادی خود را طبق فرمت پیوست، در سامانه بیستمین همایش به نشانی: meduc20.behdasht.gov.ir در محل پیش بینی شده برای درخواست کارگاه بارگذاری کنند. جهت اطلاع از روند دریافت، داوری و پذیرش کارگاه ­های همایش فایل‌های زیر را دریافت و ملاحظه نمایید:

پیوست 1

پیوست 2

شایان ذکر است کارگاه­ های پیشنهادی پس از داوری در صورت انتخاب در معرض شرکت کنندگان همایش برای ثبت نام قرار خواهد گرفت.