اطلاعیه مهم و فوری در خصوص ارسال خلاصه مقاله به بیستمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی

شنبه ١ دی ١٣٩٧ ساعت ١٢:١ ب.ظ   ( بازدید : 83 نفر )

اطلاعیه - مهم و فوری

با توجه به درخواست های مکرر متقاضیان ارسال خلاصه مقاله به بیستمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی که طبق اعلام قبلی تا ساعت 24 مورخ 30 آذر خاتمه یافت؛ به اطلاع کلیه علاقه مندان می رساند مهلت ارسال خلاصه مقالات تا ساعت 24 روز 2 دی ماه 1397 تمدید شده است. پذیرش خلاصه مقالات در بخش فارسی همایش در پایان مهلت تعیین شده خاتمه خواهد یافت و امکان تمدید مجدد وجود ندارد.

شایان ذکر است پذیرش خلاصه مقاله در بخش انگلیسی همایش مطابق اعلام قبلی تا پایان وقت 30 دی ماه 1397 ادامه خواهد داشت. پذیرش خلاصه مقالات در بخش انگلیسی برای کلیه علاقه مندان اعم از شرکت کنندگان ایرانی و خارجی امکان پذیر است. بدیهی است در صورت پذیرفته شدن خلاصه مقاله در بخش انگلیسی به صورت سخنرانی کوتاه یا پوستر، ارایه آن نیز صرفا به زبان انگلیسی خواهد بود و امکان انتقال به بخش فارسی وجود نخواهد داشت.