سه شنبه ٩ خرداد ١٣٩٦ -

جلسه کارگروه اعتباربخشی موسسه‌ای طرح تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی برگزار شد

شنبه ٥ آبان ١٣٩٧ ساعت ٨:٣٣ ق.ظ   ( بازدید : 35 نفر )

روز چهارشنبه دوم آبان ماه کارگروه اعتباربخشی موسسه‌ای طرح تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی دانشگاه با حضور ریاست دانشگاه، معاونان دانشگاه، روسای دانشکده‌ها و بیمارستان‌ها و سایر اعضای کارگروه در محل تالار اندیشه معاونت آموزشی دانشگاه تشکیل جلسه داد.

در این جلسه مسئول کارگروه اعتباربخشی موسسه‌ای گزارشی از نتایج ارزیابی بیرونی و توصیه‌های کمیسیون ملی اعتباربخشی به دانشگاه را ارائه داد و هر یک از سنجه‌ها مورد بررسی قرار گرفتند. در این جلسه تاکید شد که استانداردهای الزامی و ترجیحی که با فعالیت‌های دانشگاه انطباق نداشته و یا انطباق کامل نداشته‌اند مورد بررسی بیشتر قرار گیرند. هم‌چنین مقرر شد که استانداردها برای واحدهای مربوطه ارسال شود تا هر واحد در جهت بهبود این استانداردها اقدامات لازم را انجام دهد و در نهایت گزارشی از فعالیت واحدهای مختلف به ریاست دانشگاه ارائه گردد.