سه شنبه ٩ خرداد ١٣٩٦ -

بازدید از دانشگاه علوم پزشکی کاشان توسط هیات ارزیابان بیرونی منطقه ۹ آمایشی کشور

سه شنبه ١٧ اسفند ١٣٩٥ ساعت ٨:٢٩ ق.ظ   ( بازدید : 210 نفر )

در راستای اجرای اعتباربخشی موسسه‌ای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، شنبه چهاردهم اسفند ماه، تیم ارزیابان بیرونی منطقه ۹ آمایشی کشور (دانشگاههای علوم پزشکی خراسان) و همچنین ناظر وزارت بهداشت، از دانشگاه علوم پزشکی کاشان بازدید نمودند.

دکتر حامد مرتضوی مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه به نمایندگی از دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در این تیم حضور داشتند.

تیم ارزیابان از دانشکده ها بازدید نموده، سپس خوابگاه ها، فضاهای ورزشی، سلف سرویس، مرکز مطالعات، مرکز آزمون ها، مرکز مهارت ها و مرکز امور هیئت علمی را  بازدید نمودند. پس از آن از معاونت تحقیقات و فناوری و معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه بازدید به عمل آوردند.

در پایان ارزیابان محترم پیرامون ارزیابی انجام گرفته و برخی نقاط ضعف و قوت سخنانی ایراد نمودند.

توجه! توجه! (۲۷۷۱ بازدید)